Castellà / Català
9ª edició de ITWorldEdu Barcelona

El 21 i 22 de març ha tingut lloc en el Palau de Congressos de Barcelona (Recinte MontjuÏc) la 9ª edició de ITworldEdu on Educamos ha estat present com a patrocinador or.

 
GaleríaGaleria

És un dels esdeveniments de referència del sector tecnològic educatiu i el propòsit és compartir les novetats i innovacions tecnològiques de l'àmbit educatiu. Educamos com a palanca de transformació digital dóna una resposta a tres grans àmbits com són la gestió eficient dels centres, la comunicació oberta entre professors i famílies i un aprenentatge innovador gràcies a la utilització de múltiples continguts i suports didàctics.

A més, durant el congrés, Educamos ha realitzat dos tallers. En el primer Magí Almirall, director d' Educamos, ha explicat la importància que té per als centres donar el salt cap al digital i transformar els models d'aprenentatge a través de les noves tecnologies. En el segon taller Javier Cortés, director del col•legi SUMMA-Aldapeta, ha explicat gràcies a la seva pròpia experiència els avantatges de la incorporació de Educamos al seu centre i com els ha ajudat a tenir un posicionament diferencial al mercat. Amb Educamos: “Dóna el salt al món digital!”.


Eduketing: VII Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu

Educamos ha estat present el 16 i 17 de febrer en Eduketing, el VII Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu que ha tingut lloc en el Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla.

 
GaleríaGaleria

Els objectius del congrés han estat compartir les bones practiques en l'àmbit del màrqueting educatiu, fer que els centres es preparin per ser més competitius i ensenyar eines que recolzin la gestió i optimitzin resultats.

Javier Cortés, director del col•legi SUMMA Aldapeta, en la seva ponència “La transformació digital al servei de la innovació” ha explicat que el sector educatiu no és aliè a la transformació digital i que cada vegada hi ha més eines que faciliten aquests processos. A més, ha explicat com la incorporació de la tecnologia i la innovació al seu centre gràcies a Educamos ha estat clau per tenir un posicionament diferencial al mercat.

EDUCAMOS, un ecosistema educatiu integral i dinàmic

L'escola és un gran espai relacional amb infinitat d'interaccions, moltes d'elles intervingudes per la tecnologia i altres susceptibles d'estar-ho. Educamos posa la tecnologia al servei de tots els processos que tenen lloc en un col•legi, lligats a la gestió, comunicació i interrelació de les persones, aprofundint en la integració de tots els processos per eliminar la duplicitat en el treball i facilitar les preses de decisions dels equips directius. Tot dins d'una estructura d'ecosistema que articula aquests processos de forma invisible i que integra als agents educatius de manera eficient i senzilla.

Segons Magí Almirall, director d'Educamos, “les plataformes educatives com Educamos permeten eliminar les barreres físiques. És una nova forma de treballar més col•laborativa i senzilla, que estalvia temps i recursos i permet rebre la informació en temps real, estiguis on estiguis i des de qualsevol dispositiu”.

Educamos possibilita la unificació de les propostes més innovadores en els processos d'ensenyament-aprenentatge, amb l'objectiu d'ajudar als centres en la seva transformació digital alhora que es facilita als alumnes un aprenentatge significatiu i orientat al treball col•laboratiu. Una resposta amb continguts exclusivament digitals i pensats per a col•legis amb models 1:1 (un dispositiu per cada alumne).

Comunitat Educamos

Educamos està present en cinc països.
A Espanya, més de 1.200 col·legis, 50.000 professors i 860.000 alumnes de totes les comunitats autònomes ja són usuaris.

A què esperes? T’anem a veure

Contacta'ns

Comunicacions sotmeses a la nostra Política de privacitat