Castellà / Català
Més de 2.000 directius acudeixen a les presentacions

Educamos ha presentat les novetats de la seva nova proposta en 16 ciutats on ha reunit als equips directius de les principals institucions educatives del país.

GaleríaGaleria
València camara galeria fotos Valencia                                                  
Altres ciutats camara galeria fotos Alicante                                

Durant el mes de maig Educamos ha realitzat una gira de presentació per 16 capitals espanyoles per presentar la seva nova proposta per cobrir les tres necessitats bàsiques dels centres: gestió, comunicació i aprenentatge.

El lideratge de la marca aconseguit en aquests últims dos anys ha aconseguit mobilitzar 2.000 persones. Igualment, han estat presents les marques més potents del sector que donen suport i col · laboren amb Educamos, com són Microsoft, Intel i HP.

En la presentació, Antonio Navarrete, director general de SM, ha posat èmfasi en la vocació innovadora que guia les decisions del grup: "Per SM la innovació sempre ha estat present en els nostres objectius, la innovació entesa com a fórmules noves per solucionar els problemes que té l'escola, els que tenen els docents ".

En aquesta línia, la presentació del nou Educamos es va centrar en les solucions que aporta la proposta que es llançarà al mercat aquest any. En l'àmbit de la gestió, tant administrativa com a docent, l'eina aprofundeix en la integració de tots els processos per eliminar la duplicitat en el treball de professors i personal administratiu, així com en facilitar la presa de decisió dels equips directius.

Ajuda a la presa de decisions

El nou mòdul d’anàlisis de dades o business intelligence proporciona als directius de les escoles i de les institucions una eina d'anàlisi que treballa amb totes les dades consolidats en Educamos. D'aquesta manera serà possible conèixer la situació de l’escola o de les escoles que formen una xarxa, en temps real i així establir els indicadors d'èxit que permetin la presa de decisions amb la informació necessària.

Espais d'interacció entre la comunitat educativa

Per facilitar i potenciar la interacció dins de la comunitat educativa, Educamos ha desenvolupat espais on sigui possible el diàleg entre professors, alumnes i pares. La nova proposta de Educamos obre les portes dels centres més enllà de les aules, afavorint noves dinàmiques orientades al treball col · laboratiu.

José Ramón Alegret, director d'Educació de Microsoft Ibèrica, va destacar la potència de la integració en una sola eina de totes les solucions que necessita un centre. "Fins ara en el mercat havien sortit solucions de gestió d’escoles, de continguts, de col·laboració, però aquest és el primer projecte global que integra els diferents pilars que s'utilitzen dins d'una escola".

Finalment, el nou Educamos presentar una proposta de continguts digitals que permet la integració de les propostes més innovadores en els processos d'ensenyament-aprenentatge, amb l'objectiu últim d'ajudar els professors a transformar i enriquir la dinàmica d'aula i facilitar als alumnes un aprenentatge significatiu.

Antonio Navarrete traslladava una última qüestió als centres. "a les escoles els diria que reflexionin sobre quin tipus d'escola volen, quin paper volen donar a l'aprenentatge i com volen que siguin les relacions entre els diferents agents educatius. A partir d'aquí en Educamos els podem aportar solucions que els ajudin en aquesta transició ".

Comunitat Educamos

Educamos està present en cinc països.
A Espanya, més de 1.200 col·legis, 50.000 professors i 860.000 alumnes de totes les comunitats autònomes ja són usuaris.

A què esperes? T’anem a veure

Contacta'ns

Comunicacions sotmeses a la nostra Política de privacitat