Un encuentro diferente para un panorama diferente – Barcelona

Una trobada diferent
on interactuar i compartir

SM Educamos et convida el proper 30 de març a un esdeveniment on tractar les claus del panorama educatiu actual. Parlarem de dos dels escenaris més presents a les aules. 

Un espai dedicat a gestors del canvi: directors, administradors, coordinadors de centres... 

Informació clau

Un matí amb SM Educamos

Ponències

La importància del big data en el sector educatiu. Avui en dia apareix la necessitat d'utilitzar el màrqueting per aconseguir més alumnes. En aquest espai, Nuria Storch, matemàtica i científica de dades especialitzada en l'àmbit educatiu, ens parlarà sobre allò que realment ens ofereix una segona oportunitat, com saber quines són les decisions correctes i, el més important, què tenir en compte per assolir els nostres objectius.

Com tractar el panorama actual psicosocial de les escoles. Núria Melgosa, psicòloga i directora d'Editorial Cruïlla, ens parlarà sobre la importància de mantenir un bon clima emocional a les nostres aules. I, a més, d’entendre moltes de les conductes que es produeixen entre els nostres alumnes i de les claus per poder resoldre-les o, almenys, gestionar-les. 

SM Educamos com a solució per a un món en moviment. Per concloure l’esdeveniment, diversos dels nostres assessors especialitzats connectaran breument els temes revisats anteriorment amb la solució SM Educamos. Us presentarem la resposta del nostre sistema de solucions digitals educatives davant les necessitats de cada col·legi en un món de canvi constant.  

Horaris

  • 09.30 - 10.00 h Benvinguda i recepció 
  • 10.00 - 10.40 h La importància del big data en el sector educatiu
  • 10.40 - 11.20 h Com abordar el panorama actual psicosocial de les escoles  
  • 11.20 - 11.50 h SM Educamos com a solució per a un món en moviment 
  • 11.50 - 12.30 h Cafè i cloenda 

Vull inscriure’m a l’esdeveniment

La vista previa del formulario no está disponible en el editor de bloques de Elementor.